top of page
Ontwerp zonder titel (3).jpg

Over Bender Mentorschap

1535009187015_edited_edited.png

Mijn naam is David Bender. In 2009 ben ik begonnen in de zorg als persoonlijk begeleider van diverse doelgroepen. Ik heb dit werk jarenlang met veel plezier uitgevoerd. Echter zag ik ook waar mijn cliënten tegenaan liepen en hoe kwetsbaar mensen kunnen zijn. Ik wilde meer voor hen kunnen betekenen.

In 2017 werd ik gevraagd om als assistent mentor iemand waar te nemen tijdens haar zwangerschapsverlof. In deze periode heb ik ervaren wat het werk inhoudt en

wat je daadwerkelijk voor cliënten kunt betekenen. Ik wilde hiermee verder en ben me er verder in gaan verdiepen. Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener ben ik door het Landelijk Kwaliteitsbureau (CBM) van de rechtbank goedgekeurd om als zelfstandig professioneel mentor aan de slag te gaan. Zo ben ik in 2021 gestart met het bureau Bender Mentorschap. 

Iedereen is anders qua persoonlijkheid, interesses en heeft een eigen verloop van zijn of haar ziekte/situatie. Iedere cliënt vraagt dus om een eigen aanpak en benadering. Hier ligt mijn kracht, ik maak een snelle en goede connectie en zoek creatief naar oplossingen en mogelijkheden. Elke cliënt heeft een eigen verhaal, ik neem graag de tijd om hier achter te komen en pas daar mijn beslissingen en aanpak op aan. Ik vind het prachtig om een cliënt te zien opbloeien als zij de benodigde zorg ontvangen en er een vertrouwensband tussen ons ontstaat. 

Een%20titel%20toevoegen-2_edited.png
bottom of page